Blockwise header Blockwise header

Het Blockwise extranet

Met Blockwise bouw je supersnel een veilig extranet. Sluit jouw Blockwise website af en geef een selecte groep gebruikers toegang.

  • Super flexibel zelf te bouwen
  • Content delen aan een groep gebruikers
  • Downloads aanbieden achter een login
  • Maak je eigen smoelenboek

de voordelen

Met Blockwise bouw je heel eenvoudig een prachtig extranet. Je kunt het extranet volledig flexibel zelf indelen. Bouw een nieuwsoverzicht, een downloadsoverzicht en een smoelenboek.

Veilig

Jouw Blockwise extranet is zonder inloggen niet te raadplegen door bezoekers. Alle content, waaronder bestanden, zijn beveiligd en kunnen enkel bekeken worden na inloggen.

FLEXIBEL

Een Blockwise extranet is volledig flexibel zelf in te delen. Zonder tussenkomst van techneuten bouw je met blokken en collecties prachtige pagina's en overzichten.

Betaalbaar

Met een Blockwise extranet beschik je over een superbetaalbare oplossing. Er zijn geen techneuten nodig bij de bouw en daardoor bespaar je heel veel geld.

Supersnelle extranetten.

Blockwise is bedacht met snelheid als uitgangspunt.
Niet alleen qua bouwen maar de websites zelf laden ook extreem snel.

RAZENDSNEL BOUWEN
Door het slimme blokkensysteem van Blockwise bouw je supersnel prachtige websites.

GOED PRESTERENDE WEBSITES
Dat komt omdat Blockwise statische pagina's voor jou genereert die volledig geoptimaliseerd zijn, zodat deze supersnel laden.

PAGESPEED OPTIMALISATIE
Blockwise websites zijn automatisch geoptimaliseerd voor Google Pagespeed. Dit zorgt voor de randvoorwaarden voor een hoge score.

Feature Blockwise - supersnelle websites

Blockwise is een product van Mach3Builders    Voorwaarden    Privacy   Nieuwsbrief